čtvrtek 15. dubna 2010

Toys for Boys: TRACER mini helicopter

Tak po delsi dobe je tu opet, takovej mensi prispevek. Netravim cas jen u netu, takze na blog ted nak neni cas. Nicmene k veci. Poridil sem si novou "hracku" a to mini vrtulníček na infracerveny ovladani. Je to takova sranda hracka do mistnosti. Da se s tim v klidu letat po pokoji a za par hodin treningu uz se to clovek nauci i docela ovládat. Vrtulnik ma totiz jednu vyrazne pozitivni vlastnost a to ze je udajne neznicitelny(coz povrzuji. spadl mi z 12metru na beton a ani skrabnuti a funguje dal bezchybne). Byl jsem ho totiz zkusit venku i pres durazne upozorneni na krabici "INDOOR ONLY!" a opravdu je to jen do interieru. Venku staci slabsi poryv vetru a vrtulnicek se bud v kotrmelcich vali po zemi nebo se nezastavitelne vzdaluje, coz je podporeno i tim ze venku ztraci signal.



Trosku toho technickeho infa. Jedna se pidi vrtulnik s trupem dlouhym 145mm a prumerem hlavniho rotoru 155mm. Vazi pouhych 20gramu a napaji ho Li-pol baterie se kterou vydrzi vrtulnik letat 10minut na jedno nabiti. Nabijeni se provadi bud z vysilace, nebo, coz je dost vychytany(napriklad do prace pro kraceni dlouhych chvil), z USB portu kde nabiti trva asi 15 minut. Takze v klidu surfujete po netu a vedle notasu se vam nabiji vrtulnik. Dalsi vychytavkou je, ze kazdy vrtulnik ma sice danou jednu frekvenci, ale jsou deleny na A, B, C, takze mohou letat 3 vrtulniky spolu. coz muze bejt docela zajimavy. Jediny co bych tomu vytknul je to ze vrtulnik zbesile blika a sviti jak letajici diskoteka.



Tahle sranda se da sehnat u Pelikana(www.rcm-pelikan.cz) nebo v kamenych model shopech kde je pelikan zastoupen. Mozna se to da sehnat i jinde, ale nak sem po tom nepatral.

Žádné komentáře:

Okomentovat