pondělí 26. dubna 2010

CAR: Blue Pearl Civic

Po delsi odmlce je tu opet jedno pekny auticko, co na me vykouklo z hellaflush.com.
Jedna se Hondu Civic 5. generace hatchback. Tohle auticko je mi hodne blizke, protoze to bylo prvni auto co jsem si koupil. Ovsem zdaleka to nebyla takova libovka jako tenhle fesak.


Tenhle civic je vyjmecny prave svou originalitou. A to nejen barvou, ktera v USA, kde auto jezdi, neni uplne bezna, ale i tim, ze se vyhnul klise v podobne oranzovych blikacu a bilo cervenych zadnich lamp a cerne kapoty.

Tohle perfektne decentne udelany auto jezdi na krasnych WRD Chevlons v rozmerech 16x9ET13 na predni naprave a 16x10ET13 na zadni. Civic sedi na coilover podvozku od Skunk2 a prdi si z vyfukoveho systemu Greddy, ktery vede ze swapovaneho motoru B18C1. Dalsi zajimavou upravou je osazeni karoserie karbonovymi dily, ktere vyrazne snizuji jeji vahu. Z karbonu je predni lip, spoiler, zrcatka a hlavne strecha. Kvuli mozny ztrate tuhosti karoserie a take vetsi bezpecnosti je do auta dovaren cross ram od Miracle. Zajimave urcite je i to, ze majitel auto pouziva pro kazdodenni jezdeni. A pak ze to nejde;-)

1 komentář: