úterý 11. ledna 2011

CAR: Snow White named Silvia


Nekdy zacatkem tydne se objevil na blog speedhunters clanek o tyhle uzasny S15. Zacal sem tedy po ni patrat po ruznejch blogach vsude ve svete a objevil jsem pouze par kusych informaci, ze kterych sem se dozvedel, ze majitelem je Chris Pang z australskeho Brisbane. Ten auto koupil v pomerne zubozenem stavu jako R spec verzi v automatu a po nasypani hodne penez a jeste vic casu se dostal az do soucasny verze tyhle fesandy.

Kdyz to vezmu hezky z venku, tak Chris popracoval na exterieru kde namontoval vlastni predni lip, nismo prahy pro S15 a zadni patky narazniku taktez od nisma. Exterier doplnil uzasnymi Volky TE-37 v rozmeru 17x9,5 vpredu a 18x9,5 vzadu. Ty jsou obuty do pneumatik Kumho o rozmeru 215/45R17 a 225/40R18. Cely auto sedi na coiloverech od BC a ma kompletne stavitelna ramena.

Motor je stary znamy SR20DET, na kterem je udelano pouze par drobnych zmen. Precijen auto slouzi majiteli kazdy den. Motor byl tedy pouze posilen v nadechu a vydechu. Takze je zde zakazkovy naporovy intercooler od ktereho vedou lestene hlinikove trubky a sani od Trust. Vyfuk je opet zakazkovy kousek a to 3 palce siroky s rychloprutokovym katalizatorem. Asi nejvetsim zasahem do techniky auta byla vymena serioveho automatu za standartni 5ti stupnovy manual.

Zbytek auta zustal temer bez zmen, az na interier. Tomu ted vevodi ridicova sedacka Bride. Dale jsou v interieru budiky od Defi na tlak oleje a turba a posledni malickosti je radici paka nismo v cernem provedeni.

Zaverem nutno jen rict, ze v jednoduchosti je krasa. A krasa ma ted novy meritko a to chrisovu S15. Opravdu krasny stroj.

Žádné komentáře:

Okomentovat